اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک سال و نیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی سازی در ایران‌چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم
سرخط خبرها

قالیباف: نیروی انتظامی در برقراری امنیت و رشد اقتصادی اثرگذار است| هفته وحدت؛ نمادی از تبلور عینی همدلی بین تشیع و اهل‌سنت

  • کد خبر: ۱۲۸۶۴۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
قالیباف: نیروی انتظامی در برقراری امنیت و رشد اقتصادی اثرگذار است| هفته وحدت؛ نمادی از تبلور عینی همدلی بین تشیع و اهل‌سنت
رئیس مجلس با تبریک هفته وحدت و هفته نیروی انتظامی گفت: هفته وحدت نمادی از تبلور عینی، همدلی و حرکت‌های همه جانبه و دوشادوش بین تشیع و اهل سنت با یکدیگر در تمامی عرصه‌های خدمت به ایران عزیز و انقلاب اسلامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی گفت: فرا رسیدن ولادت رسول اکرم (ص) را به تمامی خواهران و برادران دینی خود در سراسر جهان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. همچنین آغاز هفته وحدت را نیز گرامی می‌دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در آغاز هفته وحدت، این ایام را به تمامی برادران اهل سنتِ خود تبریک عرض می‌کنم، تصریح کرد: هفته وحدت نمادی از تبلور عینی، همدلی و حرکت‌های همه جانبه و دوشادوش بین تشیع و اهل سنت با یکدیگر در تمامی عرصه‌های خدمت به ایران عزیز و انقلاب اسلامی است، چه در دوران دفاع مقدس و چه در حوادث داخلی، هر کجا که نیاز به حضور، جانفشانی و تقدیم شهید بوده، اهل سنت و اهل تشیع در کنار یکدیگر توانستند هر روز ایران عزیز را قوی‌تر کنند.

وی افزود: رمز پیروزی ما، وحدت و یکپارچگی همه فرقه‌های مختلف در ایران عزیز است. در اینجا لازم می‌دانم بگویم آن‌هایی که به تعبیر مقام معظم رهبری، شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی هستند، هر دو، دو لبه یک قیچی بوده و به گونه‌ای عمل می‌کنند که مسلمانان را به جان یکدیگر بیاندازند و در حقیقت آب در آسیاب رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار می‌ریزند و آن‌ها دشمنان قسم خورده ما هستند.

قالیباف ادامه داد: امروز وحدت مسلمین از آموزش‌های اصیل و آموزه‌های اساسی قرآن کریم است و ما در سایه نبی مکرم اسلام و قرآن کریم از همه دشمنان دین خدا و رسول خدا، کفار، منافقین و مشرکین برائت می‌جوییم. شرط انکارناپذیر به جا آوردن دستورات الهی برائت جستن از این‌ها است.

رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه لازم می‌دانم هفته نیروی انتظامی را به همه عزیزان و خدمتگزاران در فرماندهی کل انتظامی تبریک و تهنیت عرض کنم، عنوان کرد: انصافاً مجموعه فرماندهی کل انتظامی در تمامی شرایط کشور، چه در برقراری امنیت و چه در رشد و توسعه اقتصادی کشور و رسیدگی به امورات جاری و در تمامی شئونات زندگی مردم اثرگذار هستند. از اینجا درود می‌فرستیم به روح پرفتوح شهدای فرماندهی کل انتظامی و خداقوت می‌گوییم به همه عزیزانی که در اقصی نقاط کشور و در کوه‌های سر به فلک کشیده شمال غرب تا دریای نیلگون خلیج فارس در تمامی شرایط تلاش می‌کنند و برای تمامی این عزیزان آرزوی موفقیت دارم.

وی افزود: لازم می‌دانم روز ملی عشایر را نیز تبریک و تهنیت عرض کنم، عشایری که در دوران دفاع مقدس درخشیدند و شهدای بزرگی را در این دوران برای امنیت کشور، تقدیم انقلاب کردند. عشایر به تعبیر حضرت امام خمینی (ره)  ذخایر انقلاب هستند و امروز نیز در تولید ملی و اقتصاد مقاومتی نقش جدی دارند و مجاهدین این عرصه نیز هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->